Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice. Na upečený korpus se pokladou plátky banánů a čerstvé borůvky a vše se zalije čokoládovou hmotou tak, aby bylo ovoce zakryté. Pak stačí dort zchladit v lednici a je připraven k servírování. Vyzkoušejte Markétin recept a těšte se na nezapomenutelnou chuť!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.