Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice. Na upečený korpus se pokladou plátky banánů a čerstvé borůvky a vše se zalije čokoládovou hmotou tak, aby bylo ovoce zakryté. Pak stačí dort zchladit v lednici a je připraven k servírování. Vyzkoušejte Markétin recept a těšte se na nezapomenutelnou chuť!
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…