Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď. Vyzkoušejte některý z vybraných receptů, ve kterých se spojují zajímavé suroviny i nevšední chutě. Na začátek Vám doporučujeme vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou, která celému pokrmu doda svěží chuť. Jako další Vám doporučujeme vepřové řízky v bramborákovém těstě se salátem z kysaného zelí s červenou paprikou. Jako poslední je vepřová pečeně se salátem z karamelizované červené řepy. Vyzkoušejte všechny recepty a vyberte si své oblíbené chuťové spojení.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…