Zázvor je zajímavou kořenovou zeleninou plnou hodnotných vitamínů a jeho léčivé účinky jsou ceněny zvláště v podzimním a zimním období. Hledáte inspiraci, jak zázvor využít? Vyzkoušejte některý z našich receptů. Krůtí stehna se zeleninou ochucená zázvorem a limetkovou šťávou jsou skvělým nápadem na chladné dny. Zázvor se výborně hodí rovněž k rybám a losos v sójovo-zázvorové marinádě chutná opravdu výtečně. Sladký med smíchaný se slanou sójovou omáčkou a pikantním zázvorem přidá rybě nezapomenutelnou, lehce orientální příchuť. Sladké mango ochucené pálivou papričkou a česnekem, smíchané se sladkým kokosovým mlékem a lístky koriandru je skvělým způsobem, jak si připomenout letní dny!
Jak grilovat camembert?
Jak ugrilovat rybu?
Grilované maso nebo ryby jsou pochoutkou samy o sobě, ale když k nim přidáte omáčku nebo dip, bude to skutečný zážitek!