Kuřecí maso patří k druhům masa, ze kterého velmi rádi a hojně vaříme. Jeho příprava není složitá a můžete ho kombinovat s nejrůznějšími surovinami. Hodí se jak k sýrům, k zelenině, tak třeba i ke sladkému ovoci. Připravte si s námi některý z následujících receptů. Přidáte-li k pečeným stehnům kořenovou petržel a petrželové pyré, získáte lehký a přesto vynikající oběd. Kuřecí kari je možné připravit v mnoha podobách. Nebojte se experimentovat a přidejte své oblíbené suroviny. Pečené kuřecí čtvrtky s olivami, česnekem a trochou bílého vína ocení ti, kteří mají rádi italskou kuchyni. Vy však nemusíte jezdit do Itálie a můžete si tuto dobrotu připravit doma. Stačí zajít do Lidlu pro potřebné suroviny a začít vařit!
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.