Slané a sladké rolády!

Slané a sladké rolády!

Roláda je vděčný pokrm. Je vhodný jako předkrm, hlavní jídlo i jako dezert.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Roláda je vděčný pokrm. Je vhodný jako předkrm, hlavní jídlo i jako dezert. Na slano se roláda obvykle připravuje z kousku masa do kterého je zarolována náplň. Na sladko se připravuje stejně, jen se použije tenké piškotové těsto a jako náplň chutný krém. Recepty na slané a sladké rolády najdete v Kuchyni Lidlu. Roman Paulus i Marcel Ihnačák používají ve svých receptech drůbeží maso. Roman doporučuje naplnit kuřecí prso brusinkami, oproti tomu Marcel zvolil jako náplň dýni. Jako dezert doporučuje čajovou roládu s mléčným krémem. Připravte si opravdovou hostinu!

Krůtí roláda plněná dýní a mozzarellou

Krůtí roláda plněná dýní a mozzarellou

Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou

Čajová roláda s mléčným krémem

Čajová roláda s mléčným krémem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU