V našem podnebním pásmu si kiwi ze stromu neutrhneme. Můžeme ale zajít do Lidlu a vybrat si tam nejšťavňatější kousky. O to větší radost budeme mít, když budou ve slevě – jako je tomu nyní u kiwi. Upečte si podle receptu Markéty Krajčovičové exotické řezy s jemným piškotem, lehkým krémem, ananasem a kiwi. Každé sousto vás naplní pozitivní energií.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…