V našem podnebním pásmu si kiwi ze stromu neutrhneme. Můžeme ale zajít do Lidlu a vybrat si tam nejšťavňatější kousky. O to větší radost budeme mít, když budou ve slevě – jako je tomu nyní u kiwi. Upečte si podle receptu Markéty Krajčovičové exotické řezy s jemným piškotem, lehkým krémem, ananasem a kiwi. Každé sousto vás naplní pozitivní energií.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…