Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V robotu smícháme máslo se žloutky a 80 g cukru. Po chvíli přidáme citronovou kůru a mouku. Vzniklé těsto zpracujeme rukama do bochánku, zabalíme do fólie a vložíme asi na 1 hodinu do lednice odležet.
Vyválíme na velikost dna formy, které vymažeme máslem. Těsto přendáme do formy, prsty vytvarujeme asi 2 cm vysoké okraje. Vidličkou propícháme těsto na dně formy, vložíme do trouby předehřáté na 170 °C a pečeme asi 12 minut dozlatova.
V misce smícháme Fromello a pomazánku. Přimícháme 30 g cukru, citronovou šťávu a vytvoříme hladký krém.
Na dno vychladlého korpusu rozetřeme džem. Opatrně naneseme připravenou náplň tak, aby se nesmíchala se džemem. Kiwi nakrájíme na plátky, ananas scedíme. Kiwi poskládáme po obvodu celého řezu, ananas rovnoměrně rozložíme po celém povrchu. Nakonec dozdobíme pomocí škrabky čokoládou a lístky máty.