Rukola obsahuje osmkrát více vápníku, pětkrát více vitamínu A, C a K a čtyřikrát více železa než populární ledový salát. Jelikož má rukola výraznou chuť, hodí se nejen do salátů, ale i k dalším pokrmům. Je to výborný a chutný prostředek ke zlepšení imunitního systému a prevence proti anémii.
Pokud se chcete o rukole dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…