Rukola

Rukola

Rukola obsahuje osmkrát více vápníku, pětkrát více vitamínu A, C a K a čtyřikrát více železa než populární ledový salát.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Rukola obsahuje osmkrát více vápníku, pětkrát více vitamínu A, C a K a čtyřikrát více železa než populární ledový salát. Jelikož má rukola výraznou chuť, hodí se nejen do salátů, ale i k dalším pokrmům. Je to výborný a chutný prostředek ke zlepšení imunitního systému a prevence proti anémii.

Pokud se chcete o rukole dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU