Když je v Lidlu dostupné vepřové maso za super cenu, určitě bychom si měli připomenout i jiné osvědčené recepty na ragú od Romana Pauluse. První z nich je na ragú v mexickém stylu – najdete v něm maso, kukuřici, fazole a pálivé papričky. Výborně se pak doplňuje s opékanými brambory. Ragú na pivě je jídlo se spoustou kořenové zeleniny, které opravdu zasytí. Nezapomněli jsem ani ty, kteří mají rádi spojení masa s ovocem a vybrali jsme pro ně vepřové ragú s jablky. Určitě si vyberte, protože každý recept našeho kuchaře je výjimečný!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…