Rádce pro obsluhu grilu

Rádce pro obsluhu grilu

Důležité je si ke grilování pořídit pomůcky, které ho udělají snazším, příjemnějším a bezpečnějším:
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Důležité je si ke grilování pořídit pomůcky, které ho udělají snazším, příjemnějším a bezpečnějším:

  • pracovní stolek na předměty, které by měly být stále pod rukou,
  • lahev s vodou na hašení, když budou plameny příliš vysoké,
  • kleště na práci s potravinami na roštu,
  • jehlice na ražniči – mohou být dřevěné (je třeba je namočit do vody minimálně půl hodiny před grilováním, aby během grilování neshořely) nebo z ocele,
  • štěteček na potírání grilovaných surovin marinádou a kořením,
  • košíčky na grilování jemnějších potravin, jako jsou ryby nebo některé druhy zeleniny,
  • tácky na grilování, na pečení malých nebo křehkých kousků jídla, které by se mohly snadno rozpadnout,
  • drátěný kartáč k čištění roštu a odstraňování připálených zbytků jídla,
  • hmoždíř k přípravě směsi koření a bylinek do marinád,
  • uzavíratelné plastové sáčky nebo nádoby k marinování potravin.

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU