Domácí koláče mají tu výhodu oproti kupovaným, že víme, z čeho vznikly a co je uvnitř. Markéta Krajčovičová Vám ukáže dva báječné recepty na zdravé sladkosti, které jsou bohaté na vlákninu a další výživné složky. Vyrobte si vlastní domácí müsli – k vločkám přidejte své oblíbené přísady, např. kokos, rozinky nebo ořechy. Ve spojení s medem, máslem a mnohem zdravějším třtinovým cukrem bude tato dobrota výbornou svačinkou do práce nebo do školy. Pokud si chcete připravit chutný zdravý koláč, určitě si nenechte ujít recept na vločkový nákyp s jablky, pochutnáte si a přitom doplníte pro vaše tělo tak důležitou vlákninu!
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…