Domácí koláče mají tu výhodu oproti kupovaným, že víme, z čeho vznikly a co je uvnitř. Markéta Krajčovičová Vám ukáže dva báječné recepty na zdravé sladkosti, které jsou bohaté na vlákninu a další výživné složky. Vyrobte si vlastní domácí müsli – k vločkám přidejte své oblíbené přísady, např. kokos, rozinky nebo ořechy. Ve spojení s medem, máslem a mnohem zdravějším třtinovým cukrem bude tato dobrota výbornou svačinkou do práce nebo do školy. Pokud si chcete připravit chutný zdravý koláč, určitě si nenechte ujít recept na vločkový nákyp s jablky, pochutnáte si a přitom doplníte pro vaše tělo tak důležitou vlákninu!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…