Arašídové máslo je výbornou surovinou k pečení. Co vše si z něho můžete připravit? Například plněné bochánky! Jak na ně Vám ukáže Markéta Krajčovičová ve svém receptu na Kuchyni Lidlu. Kynuté těsto formuje do tvaru bochánků a plní je arašídovým máslem. Před pečením je ještě polije skořicovou polevou a posype křupavými arašídy. Bochánky plněné arašídovou pomazánkou podle Markéty se výborně hodí jako svačinka – můžete si je vzít sebou do práce nebo do školy!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…