Arašídové máslo je výbornou surovinou k pečení. Co vše si z něho můžete připravit? Například plněné bochánky! Jak na ně Vám ukáže Markéta Krajčovičová ve svém receptu na Kuchyni Lidlu. Kynuté těsto formuje do tvaru bochánků a plní je arašídovým máslem. Před pečením je ještě polije skořicovou polevou a posype křupavými arašídy. Bochánky plněné arašídovou pomazánkou podle Markéty se výborně hodí jako svačinka – můžete si je vzít sebou do práce nebo do školy!
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…