Další vynikající propojení surovin v Lidl cukrárně představila Markéta Krajčovičová, když smíchala se žervé a tvarohem bílou čokoládu, a vytvořila tak jemnou lahodnou kombinaci. Základem koláče jsou sušenky, které mu dodávají příjemnou křupavost a nasládlou chuť. Bílý vršek koláče nabízí nepřeberné množství dekorativních prvků, které si můžete pomocí kakaa vytvořit.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…