Kuchyne Lidlu

Mistrovské ovoce

Blog

Mistrovské ovoce

Ovoce je ideální doplněk k dezertům, ale v mnoha případech se skvěle hodí také k masným jídlům nebo rybě. Brusinky přidáváme ke smaženému sýru nebo kachně. Vyzkoušejte neodolatelný recept na pstruha s pomeranči nebo chutné rýžové krokety s mozarellou a žampióny. Jestli máte chuť na něco sladkého, máme pro Vás připraven recept na borůvkové pirohy, které Vám připomenou letní slunečné dny.

Rýžové krokety s mozzarellou a žampióny

Rýžové krokety s mozzarellou a žampióny

Pirohy s ovocem

Pirohy s ovocem

Pstruh s fenyklovo-pomerančovým salátem

Pstruh s fenyklovo-pomerančovým salátem

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.