Kuchyne Lidlu

Marmeládu, nebo džem?

Blog

Marmeládu, nebo džem?

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok? Uzavřete ji do sklenice a využijte k tomu nejnovější recept Markéty Krajčovičové na chutný broskvový džem a pomerančovou marmeládu. Namažte je později na tousty nebo je použijte jako náplň do koláčů. Využití záleží jenom na Vás.

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

Komentáře (3)


  • přidáno před 144 dny
    Dobrý den, také jsem se chtěla zeptat na Maribel černý rybíz. Pořád jsem čekala kdy se zase objeví. Tak to mě mrzí že už ho nebudete nabízet, byl můj oblíbený.

    odpověď

  • Zuzana Horčicová

    Zuzana Horčicová
    přidáno před 723 dny
    Kupovala jsem v Lidlu skvělé Maribel džemy z černého rybízu. Byl to nejlepší džem, který jsem v supermarketech našla. Bohužel už v žádném není. Bude se znovu prodávat? Byla bych moc ráda. Zuzana Horčicová zuzana.horcicova@seznam.cz

    odpověď

  • kuchynelidlu.cz

    kuchynelidlu.cz
    přidáno před 720 dny
    Dobrý den Zuzano. Je nám líto, ale černorybízový džem nabízet nebudeme. Věříme, že si z naší nabídky džemů oblíbíte i jiný druh. Děkujeme Vám za dotaz a přejeme pěkný den.

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.