Kuchyne Lidlu

Marmeládu, nebo džem?

Blog

Marmeládu, nebo džem?

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok? Uzavřete ji do sklenice a využijte k tomu nejnovější recept Markéty Krajčovičové na chutný broskvový džem a pomerančovou marmeládu. Namažte je později na tousty nebo je použijte jako náplň do koláčů. Využití záleží jenom na Vás.

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

Komentáře (2)

  • Zuzana Horčicová

    Zuzana Horčicová
    přidáno před 54 dny
    Kupovala jsem v Lidlu skvělé Maribel džemy z černého rybízu. Byl to nejlepší džem, který jsem v supermarketech našla. Bohužel už v žádném není. Bude se znovu prodávat? Byla bych moc ráda. Zuzana Horčicová zuzana.horcicova@seznam.cz

    odpověď

  • kuchynelidlu.cz

    kuchynelidlu.cz
    přidáno před 51 dny
    Dobrý den Zuzano. Je nám líto, ale černorybízový džem nabízet nebudeme. Věříme, že si z naší nabídky džemů oblíbíte i jiný druh. Děkujeme Vám za dotaz a přejeme pěkný den.

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.