Existují dezerty, jejichž receptura se předávaná z generace na generaci. Dezertem, který Vás určitě nezklame, je babiččin recept na makový koláč. Markéta Krajčovičová se tento týden s Vámi podělí o svůj vyzkoušený recept na dezert, který si můžete připravit třeba o Velikonocích! Křehký základ se sladkou makovou náplní, rumovými rozinkami a s plátky čerstvých jablek Vám určitě zachutná!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…