Lívance jsou klasika české kuchyně a patří mezi nejoblíbenější sladká jídla. Jak tuto specialitu připravit, se dozvíte v Lidl Cukrárně. Lívance podáváme s jablky v karamelu, které dodají celému moučníku neodolatelnou vůni, a tvarohem. Patříte-li mezi milovníky šlehačky, vyměňte tvaroh za pořádný kopec této dobroty. Tento recept je nejen skvělým dezertem, ale rovněž vynikající snídaní pro všechny milovníky sladkého.
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…