V létě jsou nejlepší dezerty s jemným krémem a sezónovým ovocem. Tento týden si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na křehké tartaletky s kokosovým krémem zdobené borůvkami, malinami a čerstvou mátou. Ke zdobení ale můžete použít jakékoli jiné ovoce, na které máte zrovna chuť. Dezert nejlépe chutná hned po jeho přípravě, takže se výborně hodí ve chvíli, když očekáváte hosty. Určitě všem zachutná!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…