V létě jsou nejlepší dezerty s jemným krémem a sezónovým ovocem. Tento týden si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na křehké tartaletky s kokosovým krémem zdobené borůvkami, malinami a čerstvou mátou. Ke zdobení ale můžete použít jakékoli jiné ovoce, na které máte zrovna chuť. Dezert nejlépe chutná hned po jeho přípravě, takže se výborně hodí ve chvíli, když očekáváte hosty. Určitě všem zachutná!
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.