Léto je plné čerstvého ovoce. Dostupné jsou jahody, maliny, hrušky a další sezonní ovoce. A když mluvíme o pečení, měli bychom je využít. Markéta Krajčovičová si pro Vás přichystala dva recepty s italským mascarpone. Připravte si chutné košíčky plněné mascarpone a jahodami. Křehké těsto a jemný, nadýchaný krém se výborně komponuje i s jiným druhem ovoce – vyberte si své oblíbené a položte je navrch. Druhým je recept na sýrový koláč s hruškami, který se ideálně hodí na piknik nebo ke grilování!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…