Kokos je velice zajímavé ovoce. Všem známý strouhaný kokos se často používá v cukrářství, kokosové mléko se dá využít jak ve slaných, tak i sladkých jídlech. Markéta Krajčovičová nabídne tento týden ve svých receptech trochu exotiky a ukáže, jak udělat chutná kokosová kolečka nebo vrstvený koláč s kokosovými kuličkami, který po nakrájení všechny nadchne svým vzhledem! Přesvědčte se o tom a vyzkoušejte Markétiny recepty!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.