Máte rádi dezerty, jejichž příprava nevyžaduje pečení? Právě pro Vás Markéta Krajčovičová připravila recept na nepečený dezert v italském stylu! Základ tvoří dlouhé piškoty a smetanovo-sýrový krém. Výjimečnou chuť získá ve chvíli, když přidáte vlašské ořechy a karamelovou polevu. Pokud čekáte hosty, nezapomeňte dezert připravit den předem, protože potřebuje zchladit v lednici, aby získal tu správnou konzistenci. Přejeme Vám dobrou chuť!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…