Máte rádi dezerty, jejichž příprava nevyžaduje pečení? Právě pro Vás Markéta Krajčovičová připravila recept na nepečený dezert v italském stylu! Základ tvoří dlouhé piškoty a smetanovo-sýrový krém. Výjimečnou chuť získá ve chvíli, když přidáte vlašské ořechy a karamelovou polevu. Pokud čekáte hosty, nezapomeňte dezert připravit den předem, protože potřebuje zchladit v lednici, aby získal tu správnou konzistenci. Přejeme Vám dobrou chuť!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…