U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem! Připravte si spolu s naší cukrářkou klasické croissanty s pudingovou náplní. Pokud ale očekáváte hosty a chcete pro ně připravit elegantní dezert, vyzkoušejte recept na lehké řezy s pomerančovou náplní. Na piškotový korpus Markéta Krajčovičová nanesla pudingovo-pomerančový krém a na něho šlehačkovou pěnu. Přesvědčte se, jak je toto spojení opravdu chutné.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…