U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem! Připravte si spolu s naší cukrářkou klasické croissanty s pudingovou náplní. Pokud ale očekáváte hosty a chcete pro ně připravit elegantní dezert, vyzkoušejte recept na lehké řezy s pomerančovou náplní. Na piškotový korpus Markéta Krajčovičová nanesla pudingovo-pomerančový krém a na něho šlehačkovou pěnu. Přesvědčte se, jak je toto spojení opravdu chutné.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…