Jako z francouzské cukrárny

Jako z francouzské cukrárny

U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem! Připravte si spolu s naší cukrářkou klasické croissanty s pudingovou náplní. Pokud ale očekáváte hosty a chcete pro ně připravit elegantní dezert, vyzkoušejte recept na lehké řezy s pomerančovou náplní. Na piškotový korpus Markéta Krajčovičová nanesla pudingovo-pomerančový krém a na něho šlehačkovou pěnu. Přesvědčte se, jak je toto spojení opravdu chutné.

Croissanty s pudinkem

Croissanty s pudinkem

Lehké řezy se 100% pomerančovou šťávou

Lehké řezy se 100% pomerančovou šťávou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU