Chuť jahod, chuť kterou máme spojenou s dětstvím. Díky receptům Markéty Krajčovičové si určitě připomenete čas radosti a sladkého nicnedělání. Babiččin jahodový koláč snoubí v sobě to, co je nejlepší – křehký základ, sladké jahody a chutnou drobenku. Slavnostní kakaová roláda s jahodami se bude výborně hodit na letní posezení s přáteli. Oproti tomu klasikou, kterou si můžete připravit k snídani, obědu nebo večeři, jsou křehké skořicové palačinky podávané s jahodami. Začněte jahodovou sezónu spolu s našimi recepty!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…