Chuť jahod, chuť kterou máme spojenou s dětstvím. Díky receptům Markéty Krajčovičové si určitě připomenete čas radosti a sladkého nicnedělání. Babiččin jahodový koláč snoubí v sobě to, co je nejlepší – křehký základ, sladké jahody a chutnou drobenku. Slavnostní kakaová roláda s jahodami se bude výborně hodit na letní posezení s přáteli. Oproti tomu klasikou, kterou si můžete připravit k snídani, obědu nebo večeři, jsou křehké skořicové palačinky podávané s jahodami. Začněte jahodovou sezónu spolu s našimi recepty!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.