Chuť jahod, chuť kterou máme spojenou s dětstvím. Díky receptům Markéty Krajčovičové si určitě připomenete čas radosti a sladkého nicnedělání. Babiččin jahodový koláč snoubí v sobě to, co je nejlepší – křehký základ, sladké jahody a chutnou drobenku. Slavnostní kakaová roláda s jahodami se bude výborně hodit na letní posezení s přáteli. Oproti tomu klasikou, kterou si můžete připravit k snídani, obědu nebo večeři, jsou křehké skořicové palačinky podávané s jahodami. Začněte jahodovou sezónu spolu s našimi recepty!
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.