Jablko nepadá daleko od…

Jablko nepadá daleko od…

.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Jablka se hodí ke všemu

Jablka v sobě ukrývají chuť podzimu a na jablkových moučnících si rádi pochutnáváme během sychravých dnů – teplému jablkovému závinu se šlehačkou nebo kopečkem zmrzliny neodolá nikdo z nás. Jablka se ovšem hodí i k masu. Vyzkoušejte některý z našich receptů, který Vás zahřeje během chladnějších podzimních dní. Uvařte si kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou nebo vepřové ragú s jablky a mrkví. A jako dezert si vychutnáte lívanečky s jablky sypané moučkovým cukrem. Překvapte své blízké podzimním jablečným menu!

Kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou

Kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou

Lívanečky z kynutého těsta s jablky

Lívanečky z kynutého těsta s jablky

Vepřové ragú s jablky

Vepřové ragú s jablky

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.