Jablka v sobě ukrývají chuť podzimu a na jablkových moučnících si rádi pochutnáváme během sychravých dnů – teplému jablkovému závinu se šlehačkou nebo kopečkem zmrzliny neodolá nikdo z nás. Jablka se ovšem hodí i k masu. Vyzkoušejte některý z našich receptů, který Vás zahřeje během chladnějších podzimních dní. Uvařte si kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou nebo vepřové ragú s jablky a mrkví. A jako dezert si vychutnáte lívanečky s jablky sypané moučkovým cukrem. Překvapte své blízké podzimním jablečným menu!
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…