Jablka v sobě ukrývají chuť podzimu a na jablkových moučnících si rádi pochutnáváme během sychravých dnů – teplému jablkovému závinu se šlehačkou nebo kopečkem zmrzliny neodolá nikdo z nás. Jablka se ovšem hodí i k masu. Vyzkoušejte některý z našich receptů, který Vás zahřeje během chladnějších podzimních dní. Uvařte si kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou nebo vepřové ragú s jablky a mrkví. A jako dezert si vychutnáte lívanečky s jablky sypané moučkovým cukrem. Překvapte své blízké podzimním jablečným menu!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.