Inspirace na velikonoční snídani
Doba čtení 2 minut

Inspirace na velikonoční snídani

Potřebujete v poslední době každé ráno nakrmit celou rodinu, která neodchází do školy ani do práce, a už vám dochází inspirace? Navíc se blíží Velikonoce a tak byste rádi připravili něco „lepšího“?
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Potřebujete v poslední době každé ráno nakrmit celou rodinu, která neodchází do školy ani do práce, a už vám dochází inspirace? Navíc se blíží Velikonoce a tak byste rádi připravili něco „lepšího“? Jste tady správně – přinášíme inspiraci! Představujeme 3 ozkoušené tipy na slavnostní snídani, ze kterých si snadno vyberete.

Tradiční čerstvě upečené pečivo

Není nic lepšího, než když vás z postele vytáhne vůně čerstvého pečiva, která se line z kuchyně. Velikonoční jidáše v neobvyklém „slaném“ podání plně nahradí oblíbené ranní housky a s kvalitní šunkou, sýrem nebo potřené domácí marmeládou nastartují den tím správným směrem. Navíc si těsto zaděláte večer a ráno už jen stačí smotat a upéct. Už je cítíte?

Slavnostní labužnická pochoutka

Zejména děti zajásají nad ořechovými vaflemi se šlehačkou a ovocem. Nadýchané těsto plné ořechů, barevné zdravé ovoce a krémová šlehačka s mátou ovšem potěší i dospělé. Nebojte se zapojit i fantazii. Kombinace arašídového másla, javorového sirupu a na másle opečených hrušek stojí za vyzkoušení, co říkáte?

Zdravá snídaně pro sportovce

Chcete si ráno pochutnat bez výčitek? V tom případě nachystejte celozrnný chléb s avokádem a vejcem. Pomazánka z avokáda ne nepodobná guacamole, vajíčko vařené nahniličko a čerstvé řeřichové výhonky, bez kterých se Velikonoce prostě neobejdou. Nejen, že si opravdu pochutnáte na fit snídani, která zasytí na dlouhou dobu, ale získáte i dobrý pocit, že jste pro své zdraví udělali zase něco dobrého.

Vybrali jste si z našich tipů? Prozraďte nám do komentářů, co máte nejraději na čerstvém pečivu? Čím si doba dochucujete vafle? A máte rádi vajíčko nahniličko, nebo spíše vařené natvrdo?

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU