Mascarpone je nepostradatelnou surovinou v italské kuchyni. Používá se jak při přípravě moučníků, tak i s ravioli nebo jinými italskými těstovinami. Z mascarpone vykouzlíte také lahodný krém na dort. Zkuste třeba ten s malinami, který Markéta využila ve svém receptu na výjimečný letní dort. Tři vrstvy piškotového korpusu, sladký krém a hustý malinový přeliv. K tomu pár piškotů na ozdobu a letní dezert je na světě!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.