Mascarpone je nepostradatelnou surovinou v italské kuchyni. Používá se jak při přípravě moučníků, tak i s ravioli nebo jinými italskými těstovinami. Z mascarpone vykouzlíte také lahodný krém na dort. Zkuste třeba ten s malinami, který Markéta využila ve svém receptu na výjimečný letní dort. Tři vrstvy piškotového korpusu, sladký krém a hustý malinový přeliv. K tomu pár piškotů na ozdobu a letní dezert je na světě!
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…