Kuchyne Lidlu

Domácí větrníčky

Blog

Domácí větrníčky

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Smetanu lze přidat téměř do každého pokrmu, protože její chuť se mění v závislosti na použitých surovinách. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na domácí větrníčky z tzv. odpalovaného těsta plněné sladkou šlehačkou a dochucené trochou čokolády. Čokoládově výrazné větrníčky můžete variovat i na vanilkový způsob. Každý si zkrátka s tímto receptem přijde na své. 

Čokoládovo-skořicové větrníčky

Čokoládovo-skořicové větrníčky

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.