Připomeňte si léto se slunnými recepty Markéty Krajčovičové! Co se skrývá pod názvem Torta Nera con Savoiardi? Jedná se o chutný čokoládový dortík, jehož korpus je vyroben z piškotů máčených v Amarettu! Pro milovníky jemnějších chutí Markéta připravila nepečený dvoubarevný italský dezert z čokoládového těsta proloženého ořechovým krémem, medem a citrónovou kůrou. Nezní to lákavě?
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.