Nevěříte, že spojení tvarohu a citrónu může být ideální? Vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na tvarohovo-citrónový dezert a přesvědčíte se sami. Jeho chuť Vás určitě příjemně překvapí a získá si Vás i svou jemnou konzistencí. Podívejte se na naše video, přichystejte si všechny suroviny a pusťte se do pečení!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…