Nevěříte, že spojení tvarohu a citrónu může být ideální? Vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na tvarohovo-citrónový dezert a přesvědčíte se sami. Jeho chuť Vás určitě příjemně překvapí a získá si Vás i svou jemnou konzistencí. Podívejte se na naše video, přichystejte si všechny suroviny a pusťte se do pečení!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…