Protože začíná sezóna čerstvého ovoce, připravila pro Vás Markéta Krajčovičová recept na dezert s voňavými broskvemi. Jednotlivé vrstvy řezů jsou proložené krémem a ovocem. Díky radám naší cukrářky budete mít jistotu, že se Vám zákusek zaručeně povede. Přichystejte si všechny potřebné suroviny a připravte si pravý domácí zákusek, který zachutná Vám i Vašim blízkým!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…