Kuchyne Lidlu

Blog

Červená řepa ve sladké kuchyni

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Chcete začít jíst zdravěji, ale nechcete se vzdát sladkého? Pak je nasnadě hledat zdravější alternativy klasických moučníků. Jednu takovou pro Vás připravila naše cukrářka Markéta. Červenou řepu, která je typická pro slanou kuchyni, použila tentokrát jako základ moučníku. Na přípravu použijte i špaldovou mouku, která obsahuje více vitamínů a zdraví prospěšných látek než klasická bílá mouka. Chuť celého moučníku navíc podtrhne sušené ovoce a ořechy, která Markéta přidala do těsta. Tento moučník Vás určitě mile překvapí, jeho příprava navíc netrvá déle než hodinu.

Koláč z červené řepy

Koláč z červené řepy

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.