Sladká bábovka bez cukru? Pokud si myslíte, že to není možné, vyzkoušejte nejnovější recept Markéty Krajčovičové na bábovku slazenou agávovým sirupem a nechte se okouzlit chutí jemného těsta bez cukru. Bábovku ozdobila naše cukrářka polevou z bílé čokolády a pomerančovou kůrou. Tímto netradičním moučníkem určitě mile překvapíte každého, kdo k Vám dorazí na odpolední kávu.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.