Vejce onsen
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Evropská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Vejce onsen je specialitou japonské kuchyně. Název onsen znamená, že pochází z horkých horských pramenů, protože právě v nich se původně připravovalo. Toto vejce můžete servírovat k snídani ochucené pažitkou a holandskou omáčkou. Skvěle se hodí rovněž do zeleninových salátů nebo k opékaným toustům. A jak si toto vejce připravit? Roman Paulus Vám to ukáže v následujícím videu.

Tagy

Do 30 minut

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo