Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Brambory omyjeme a ve slupce uvaříme do měkka, necháme lehce zchladnout a ještě teplé oloupeme a nakrájíme na plátky.
Tip: Použijte přílohové brambory typu B. Mají méně škrobu a tolik se nerozpadají.
Ochutíme je hořčicí, octem, olejem, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí.
Zalijeme vroucím jemným vývarem, opatrně promícháme, necháme 20 minut odležet a následně dochutíme dle potřeby.
Tip: Jak připravit domácí vývar se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Servírujeme posypané nudličkami čerstvých ředkviček a nasekanou pažitkou.