Vaření metodou sous-vide
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Profesionál

V čem spočívá vaření metodou sous-vide? Sous-vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin ve vakuu. Ty zůstávají šťavnatější a zachovávají si více chutí, než při běžných úpravách. Potraviny se vaří ve speciálních vakuových sáčcích při nízké teplotě. Podívejte se, co vše si můžete při nízké teplotě vaření připravit.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo