Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V misce smícháme najemno nasekaný česnek, papričku zbavenou semínek, červenou cibulku a bylinky. Potom přilijeme olej a limetkovou šťávu. Dochutíme solí a pepřem.
Očištěné maso osolíme, opepříme a polijeme olejem. Rukama rozetřeme a grilujeme z obou stran asi 8 minut do zlatova. Hotové ho pokapeme šťávou z poloviny limetky.
Avokádo přepůlíme a pecku vyndáme. Dužinu vydlabeme lžící, nakrájíme na tenké plátky a pokapeme šťávou z poloviny limetky.
Tip: Jak zacházet s avokádem se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Rajčata nakrájíme na menší kousky. Okurku, lahůdkové cibulky a natvrdo uvařená vejce na tenké plátky.
Tip: Jak správně uvařit vejce natvrdo se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Tortilly krátce zahřejeme na grilu, následně je zlehka potřeme omáčkou a do středu postupně pokládáme připravené suroviny: salát, ugrilované maso nakrájené na plátky, avokádo, rajčata, cibulky a vajíčka. Opět přelijeme omáčkou, pevně zarolujeme a překrojíme na polovinu.