Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Z jogurtu, tandoori koření, semínek koriandru, římského kmínu, soli a pepře umícháme marinádu, do které naložíme kuřecí maso.
Odleželé maso grilujeme nejprve v hliníkové vaničce v klidnější části grilu a slaninu mezitím upečeme do křupava v rozpálené pánvi. Stejně tak v pánvi na olivovém oleji připravíme vejce jako volské oko, ovšem opečené z obou stran.
Předpečené kuře přendáme na rozpálenou část grilu, kde jej krátce dopečeme na barvu.
Tortillu rozehřejeme na mřížce, potřeme chilli majonézou (jak připravit chilli majonézu naleznete v Kulinářské akademii Lidlu) a naplníme proužky kuřete, vajíčkem, slaninou, rukolou, loupaným avokádem nakrájeným na měsíčky, a rajčetem nakrájeným na plátky. Tortillu zamotáme, spíchneme špejlí, na které máme nabodnutou olivu a cherry rajče a nakrájíme na špalíčky.
Podáváme společně s nakrájenou čerstvou zeleninou, jako jsou papriky, ledový salát, cherry rajčata, avokádem, ředkvičkami a okurkou. Chilli majonézu podáváme v i mističce zvlášť.