Marcel Ihnačák
Doba přípravy20 min.

Těstoviny s lososem, pak choi a česnekem

Nechte se inspirovat kuchyní Marcela Ihnačáka a připravte si těstoviny s lososem, pak choi a rajčaty. Recept najdete na stránkách kuchynelidlu.cz.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 300 g lososa
  • 4 × stroužky česneku
  • 1 × pálivá paprička
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • 1 × svazek lahůdkové cibulky
  • 100 g cherry rajčat
  • 2 × zelí pak choi
  • 500 g čerstvých těstovin Chef Select
  • sůl s jódem Castello
  • mletý černý pepř Mikado
  • 1 × lžíce másla Pilos
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 1 × citron

POSTUP

V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme česnek a pálivou papričku bez semínek nakrájené nadrobno a bílé části lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka. Přidáme cherry rajčata a bílé části zelí pak choi nakrájené na menší kousky.

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente.

Z lososa odstraníme kůži, nakrájíme na menší kostky, orestujeme se zeleninou, osolíme a opepříme.

Tip: Jak zbavit lososa kůže, se dozvíte v Kulinářské akademii Lidlu zde.

Přidáme máslo, podlijeme vínem a chvíli povaříme, aby se z vína odpařil alkohol. Vmícháme uvařené těstoviny, zelené časti zelí pak choi a lahůdkové cibulky a zakápneme citronovou šťávou.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.