Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme česnek a pálivou papričku bez semínek nakrájené nadrobno a bílé části lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka. Přidáme cherry rajčata a bílé části zelí pak choi nakrájené na menší kousky.
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente.
Z lososa odstraníme kůži, nakrájíme na menší kostky, orestujeme se zeleninou, osolíme a opepříme.
Tip: Jak zbavit lososa kůže, se dozvíte v Kulinářské akademii Lidlu zde.
Přidáme máslo, podlijeme vínem a chvíli povaříme, aby se z vína odpařil alkohol. Vmícháme uvařené těstoviny, zelené časti zelí pak choi a lahůdkové cibulky a zakápneme citronovou šťávou.