Špikování masa
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Chcete míst šťavnatou pečínku? Chcete uchvátit strávníky nezvyklou barevnou mozaikou a neobvyklou chutí v plátku pečené svíčkové? Špikujte s námi! I suchá masa jako je hovězí, telecí nebo skopové můžou chutnat báječně. Připravte si slaninu nebo třeba mrkev, navštivte Kulinářskou akademii Lidlu a podívejte se na nový trik Romana Pauluse, ve kterém se dozvíte vše podstatné. Je to opravdu snazší, než si myslíte.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Špikování masa

  • hovězí zadní maso
  • mrkev
  • slanina (nebo uzený špek)

Orientační nutriční hodnoty

Energie

0 kJ /

Bílkoviny

0,00 g

Tuky

0,00 g

Vláknina

0,00 g

Sůl

0,00 g

Sacharidy

0,00 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Slaninu a mrkev nakrájíme na dlouhé špalíčky a slaninu zamrazíme.

02.Ostrým nožem maso prořízneme skrz a vytvoříme v něm otvory, do kterých vložíme špalíčky ze slaniny a mrkve.

03.Po našpikování můžeme ještě maso převázat provázkem, aby se při pečení nerozjelo a ingredience z něj nevyklouzávaly.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo