Roman Paulus
Doba přípravy3 hod.

Silný kachní vývar

Vývar můžete připravit nejen z kuřete nebo slepice, ale také z kachny nebo husy. Roman Paulus Vám tentokrát ukáže, jak připravit vynikající, aromatický vývar z pečených kachních kostí. Díky protlaku a vínu má výjimečnou chuť a lehce načervenalou barvu. Z vývaru si pak můžete připravit vynikající kachní omáčku, která podtrhne chuť pečené kachny.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU