Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Brokolici rozebereme na růžičky a na olivovém oleji v pánvi krátce opečeme. Přidáme zeleninový vývar, stáhneme plamen, zalijeme smetanou a zasypeme strouhaným sýrem. Opepříme, opatrně osolíme a necháme provařit.
Tip: Jak připravit domácí zeleninový vývar se naučíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Mezitím si v osolené vodě uvaříme noky. Asi 2 minuty po vyplavání je přendáme přímo do vroucí omáčky, dochutíme solí a pepřem a krátce provaříme aby se omáčka zahustila. Ke konci přidáme na kostičky nakrájenou tvrdší hrušku a natrhanou listovou petržel.
Při servírování přímo na talíři posypeme nalámanými vlašskými ořechy a ozdobíme lístky petržele.