Roman Paulus

Kůra z citrusových plodů

Citronová, pomerančová nebo limetková kůra dodají neobvyklou chuť a aroma nejen dezertům, ale rovněž masitým pokrmům, mořským plodům nebo zeleninovému kari. Na kůru z citrusových plodů můžete použít běžné struhadlo nebo také speciální nástroj, tzv. zester. Kůru můžete kandovat nebo karamelizovat. Jak se to dělá, Vám ukáže Roman Paulus.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU