Roman Paulus

Koktejl Gin Tonic s pomerančem

K horkému létu patří osvěžující drinky – ať už si chcete udělat radost po dlouhém pracovním dni, nebo chcete potěšit přátele na společné oslavě. Gin tonic patří k nejpopulárnějším drinkům na celém světě, a tak samozřejmě vznikla spousta jeho variant. Jednu takovou vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus, který namíchal ginton s pomerančovou šťávou a samozřejmě i větvičkou rozmarýnu. Na zdraví!

SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • led
  • 40 ml dry gin Castelgy
  • větvička rozmarýnu
  • 40 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 160 ml tonic water Freeway
  • kůra z bio pomeranče
  • sklenice Longovka o objemu 400 ml
  • dlouhá lžička
  • brčko

POSTUP

Do vysoké rovné skleničky vložíme do poloviny led. Přilijeme gin, přidáme větvičku rozmarýnu a lžičkou lehce promícháme. Ochutíme čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou a dolijeme tonikem zhruba 2 cm pod okraj sklenice. Ozdobíme a ovoníme plátkem kůry bio pomeranče a vložíme do nápoje brčko.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU