Roman Paulus

Knedlíky v české kuchyni

Bez knedlíků si lze českou kuchyni stěží představit. Slouží jako příloha k masům a omáčkám nebo jako samostatný pokrm. Vyskytují se v různých podobách – jsou hrníčkové, bramborové, houskové nebo také ovocné či nasladko s povidlovou náplní. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit knedlíky, které se nerozvaří, jsou hladké, jemné a hlavně chutné. Vyberte si svou oblíbenou podobu knedlíků a připravte si je spolu s Romanem.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU