Knedlíky v české kuchyni
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Bez knedlíků si lze českou kuchyni stěží představit. Slouží jako příloha k masům a omáčkám nebo jako samostatný pokrm. Vyskytují se v různých podobách – jsou hrníčkové, bramborové, houskové nebo také ovocné či nasladko s povidlovou náplní. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit knedlíky, které se nerozvaří, jsou hladké, jemné a hlavně chutné. Vyberte si svou oblíbenou podobu knedlíků a připravte si je spolu s Romanem.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo