Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Profesionál
Vykoštění masa se jeví jako velmi komplikovaná činnost, ale když poznáte základní postup, zjistíte, že to vůbec není tak těžké, jak se na první pohled zdálo.
01.Máte doma kus srnčích zad a nevíte, jak na ně? Jak vykostit srnčí hřbet vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Předvede podrobný postup na vykostění srnčího hřbetu tak, aby jste dostali krásnou srnčí svíčkovou i s řetízky, kompaktní kostru na zvěřinový vývar nebo demiglace a hlavně jemné očištěné maso ze hřbetu, které je na vysoké to nejlahodnější. Samozřejmě můžete celá záda upéct v celku, ale nebyla by škoda ochudit se o takové lahůdky?
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT