Roman Paulus

Jak očistit artyčoky

Artyčok je poupě bodláku, který roste především ve Středomoří. Před tepelným zpracováním je třeba artyčok správně oloupat. Ačkoli se nejedná o snadný úkol, díky radám Romana Pauluse to hravě zvládnete. Artyčok je skvělá příloha k rybám, masům nebo salátům, můžete je také marinovat nebo plnit.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.