Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Jak filetovat grilovanou rybu?

Rybu si nejlépe vychutnáte, pokud ji grilujete vcelku. Můžete ji naplnit bylinkami nebo citronem, získá tak znamenitou chuť. I po ugrilování však můžete rybu vykostit. Podívejte se, jak to dělá Roman Paulus, a vyzkoušejte to sami. Můžeme Vás ujistit, že to není nic složitého!
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU