Kuchyně
Americká
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Takový párek v rohlíku či hotdog nemusí být jen rychlá svačinka, ale když si s ním dáte záležet, dobře poslouží i jako plnohodnotný hlavní chod. Jeden takový nabušený hotdog připravil Roman Paulus, který se v receptu inspiroval alpskou kuchyní a párek do rohlíku naplnil sýrem a obalil do slaniny. Do samotného hotdogu patří podle receptu ještě kysané zelí, ledový salát, několik druhů výborných omáček a samozřejmě cibule – jak ta čerstvá, tak smažená.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 668 kJ / 638 kcal
Bílkoviny
23,90 g
Tuky
39,20 g
Vláknina
3,20 g
Sůl
3,80 g
Sacharidy
44,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Párky nařízneme tak, aby špičky zůstaly pohromadě, ale v centru vznikl podlouhlý otvor. Plátek sýra několikrát přeložíme, abychom získali plátek silný jako párek, a vložíme do ho předpřipraveného otvoru v párku. Párek i se sýrem pak obalíme dvěma plátky slaniny a tím otvor uzavřeme.
02.Takto připravenou uzeninu grilujeme dokřupava z obou stran. Ledový salát nakrájíme na tenké nudličky a cibuli na proužky. Bagetu v chladnější části grilu rozpečeme.
03.Křupavé pečivo podélně rozřízneme a postupně plníme kysaným zelím, ledovým salátem, omáčkou, grilovaným párkem se sýrem a slaninou, hořčicovou majonézou, cibulí a smaženou cibulkou.
Jak připravit domácí hořčicovou majonézu zjistíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT