Camembert na grilu? Ano, prosím. A k tomu svěží bomba v podobě salátu 🥗s mátou, tak vypadá léto podle Marcela Ihnačáka.
Camembert na grilu? Ano, prosím. A k tomu svěží bomba v podobě salátu 🥗s mátou, tak vypadá léto podle Marcela Ihnačáka.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do misky vložíme med, olivový olej, limetkovou a citronovou šťávu, sůl a pepř, vymícháme metličkou a přidáme nasekanou mátu.
Okurku očistíme, překrojíme podélně, odstraníme dužinu, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Avokádo oloupeme, jahody očistíme, vše nakrájíme a vložíme do misky. Přidáme salát, plátky orestovaných mandlí, mátový dresink a zlehka promícháme.
Rozpálený gril pokapeme olivovým olejem, položíme camembert, nakrájenou ciabattu a opečeme z obou stran. Před dokončením potřeme ciabattu máslem.
Grilovaný camembert podáváme se salátem, opečenou ciabattou, přelitý mátovým dresinkem.