Kuchyně
Francouzská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
15 min.
Obtížnost
Začátečník
Míchání domácí tatarské omáčky je zábavná činnost – můžete u toho totiž jednoduše experimentovat a dopracovat se přesně k takovému výsledku, který vám bude chutnat ze všeho nejvíc. Abyste se mohli inspirovat, natočil šéfkuchař Roman Paulus recept na francouzskou tatarku, ve které se tradičně nachází například dijonská hořčice nebo nasekaná vajíčka. Ve Francii si ji dopřávají s roastbeefem, ale vy si ji dejte klidně se smažákem.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 458 kJ / 349 kcal
Bílkoviny
2,90 g
Tuky
35,60 g
Vláknina
0,60 g
Sůl
1,30 g
Sacharidy
3,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Majonézu promícháme s nasekaným natvrdo uvařeným vejcem, dijonskou hořčicí, nasekanými kapary, najemno nakrájenou šalotkou, nasekaným estragonem, nadrobno nakrájenými kyselými okurkami, nasekanou pažitkou a lákem z okurek. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Do receptu lze použít také estragon naložený v octu.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT